Ga naar hoofdinhoud

Equestrum realiseert hippische campus in Schipluiden

Equestrum gaat, in samenwerking met Lentiz onderwijsgroep en zorginstelling ASVZ, een innovatieve hippische campus realiseren in Schipluiden/Den Hoorn. Deze campus biedt een platform voor onderwijs, zorg en het bedrijfsleven en moet medio 2022 klaar zijn. 

Equestrum is een internationaal Hippisch Kennis- en Innovatiecentrum, dat zich bezig houdt met educatie, research, buisiness, health & care en sport. De komende twee jaar richt Equestrum zich op het realiseren van een hippische campus waar deze vijf onderdelen samen zullen komen.

Paardensport Chardon

“De komst van de campus op loopafstand geeft het mij en ons bedrijf onwijs veel motivatie en positieve energie om met elkaar de paardensport/sector te blijven ontwikkelen. Voor mij persoonlijk vind ik het stukje innovatie het meest interessant. Dergelijke specialisten hebben wij als topsporters nodig om te kunnen blijven verbeteren. Een dergelijke campus kan voor mijzelf gaan bijdragen aan het voorblijven van de concurrentie jaar in jaar uit.  En daar doe ik het toch allemaal voor!”, aldus Bram Chardon

Bron: Persbericht

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook