Ga naar hoofdinhoud

Laatste wens in vervulling: bijzondere reis naar fokproduct Capri Sonne Jr

Capri Sonne, hier nog met Dinja van Liere. Foto: Melanie Brevink-van Dijk

De moeder van Renata van Steijn, fokster van Capri Sonne Jr (Rodium x San Remo), is ernstig ziek. Als laatste wens wilde Tonia van Driel de hengst die ze vanaf veulen volgde graag bezoeken. Dankzij Stichting Ambulance Wens ging die wens in vervulling en kon de familie op bezoek in Groot-Brittannië.

Tonia van Driel is al lange tijd ziek door CoPD, krijgt 24 uur per dag zuurstof en was al anderhalf jaar niet meer buiten geweest. Eerder was ze nauw betrokken bij de door haar dochter gefokte Capri Sonne Jr, vanaf zijn geboorte tot en met de successen onder Dinja van Liere. Allergrootse wens was om ‘haar Black Beauty’ in Groot-Brittannië bij Laura Tomlinson-Bechtolsheimer te bezoeken. “Wat een trip is dit geweest! Mams is vol van geluk, al maakt al dat geluk ook af en toe ruimte voor tranen”, aldus Renata van Steijn over de laatste reis van haar moeder.

Bron: Horses.nl/FB

Eén reactie op “Laatste wens in vervulling: bijzondere reis naar fokproduct Capri Sonne Jr

  • Laura

    Wat ontzetten triest om te lezen dat deze lieve vrouw door COPD is getroffen terwijl er toch heel goede behandeling voor is in de USA. Hopelijk keert het tij zich nog voor haar. Heel fijn dat ze Capri nog heeft kunnen bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.