Ga naar hoofdinhoud

Meisjes (10 en 12) stelen merrie met veulen uit wei

In het Duitse Sulza hebben twee meisjes (geschat 10 en 12 jaar) een merrie met veulen proberen te stelen uit de wei. Het lukte de meisjes om de merrie met veulen uit de wei te halen en het tweetal was er al mee op weg.

Een boer uit de buurt zag het gebeuren en sprak de meisjes aan. Die besloten zich vervolgens snel uit de voeten te maken. De merrie met veulen werd door de boer teruggebracht naar de weide.

Bron: DPA

4 reacties op “Meisjes (10 en 12) stelen merrie met veulen uit wei

 • Melissa

  Ongelooflijk. Leer je kinderen op te voeden dat ze van andermans spullen en dieren afblijven. Als het mijn paarden waren had ik een hartig woordje met die kinderen gesproken.

 • Mar

  Precies ff een goed gesprek met die meiden,wat had er allemaal niet kunnen gebeuren op die weg,moet er niet aan denken!!!!

 • Anna

  Wat ik mij afvraag, is welke verklaring ze aan de oudres/verzorgers zouden geven als er ineens een merrie met veulen in de tuin staan?

 • Alie

  Klopt als het mijn pony s waren was ik ook even heel boos geworden. Ik zou zeggen bemoei je niet met andermans paarden. En hoe namen ze het veulen dan mee over de weg. Gewoon los? Ze hadden allemaal wel kunnen verongelukken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook