Ga naar hoofdinhoud

Fokker George Brohier overleden

Op de Facebook pagina van Jean Luc Dufour wordt het overlijden van George Brohier bekend gemaakt. Afgelopen donderdag overleed de man die aan de wieg stond van de Pierreville fokkerij.

Brohier is er in zijn lange carrière in geslaagd om een ​​aantal grote internationale springpaarden voort te brengen zoals  Rouge Pierreville (v. Ultimo van ter Moude) loopt 1.60m onder Matias Laroca, Leopold Pierreville (v. Adelfos) loopt in het 1.45 onder Blance Dubois Levy. En de bij het Selle Français goedgekeurde hengstsen Hello Pierreville (v. Olisco) en Arpège Pierreville (v. Uriel).

Jean Luc Dufour schrijft in zijn bericht: “George had in 2005 besloten met pensioen te gaan en hij had besloten me al zijn fokactiviteiten te verkopen, wat voor mij een echte springplank was.”

Bekijk hier het Facebookbericht:

Bron: Horses.nl/FB Jean Luc Dufour

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook