Ga naar hoofdinhoud

KWPN-gekeurde hengst Lucky Boy overleden

Lucky Boy (v. Lavall II)

De hengst Lucky Boy (Lavall II x Calypso I) is afgelopen maandag overleden. De in Holstein gefokte en bij meerdere stamboeken waaronder het KWPN goedgekeurde hengst werd ingeslapen wegens ouderdomsklachten. Lucky Boy werd 28 jaar oud.

Onder Marcus Ehning sprong Lucky Boy op het hoogste niveau. Hij nam in 2005 bij Dekstation Enterbrook een stal in als dekhengst, waar hij veel heeft betekend voor de fokkerij. De schimmelhengst was in eigendom van Gerrit en Leontine ter Harmsel- Zanderink en Allessandro Pellegrini.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook