Ga naar hoofdinhoud

Mede-eigenaar Joyce Heuitink’s Gaudi Vita Hans Olthof overleden

Joyce Heuitink met Gaudi Vita, hier in 2019. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Joyce Heuitink maakte  op haar Facebookpagina bekend dat Hans Olthof is overleden. Olthof is mede-eigenaar van haar toppaard Gaudi Vita en oud-eigenaar van Wup. Hans Olthof overleed donderdagnacht onverwachts in zijn slaap. Woensdag was Olthof nog aanwezig op de veulenveiling in Borculo.

“Woorden kunnen niet beschrijven hoe gebroken ik me voel. Hans Olthof, mijn grootste maatje, de geweldige mede-eigenaar van Gaudi Vita, oud-eigenaar van Wup, is vannacht in zijn slaap overleden….”, aldus Heuitink. “Vijftien opeenvolgende jaren heb ik paarden voor hem gereden, de beste paarden die ik ooit heb gehad. Hij was altijd mijn carrière aan het steunen, verkocht niet, en hield ze omdat we een grote familie waren. En dat is hoe het voelt. Het voelt alsof ik een deel van mijn familie heb verloren, een deel van mijn ziel.”

Hengstenhouder

Behalve de twee paarden van Heuitink was Olthof ook jarenlang bekend als hengstenhouder. Zo was hij (mede-)eigenaar van  onder ander de bekende goedgekeurde ponyhengst Shining Star Aristo, Flemmingh (v. Lacapo) en  Zevenaar (v.  Naturel).

Olthof stond bekend als een aardige en humorvolle levensgenieter en zal gemist worden als vader, opa, levenspartner en vriend.

Zijn twee zoons Mark en Pieter en hun familie en Olthofs levenspartner Gerdie blijven achter.

Bron: Horses.nl/Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.