Ga naar hoofdinhoud

Springruiter Fidel Segovia (64) overleden

Fidel Segovia - Foto: Dirk Willem Rosie

De Argentijnse springruiter Fidel Segovia is overleden. Segovia reed dit voorjaar zijn laatste wedstrijden, in Spanje. De in België woonachtige Segovia is 64 jaar geworden.

In Nederland was de Argentijn een bekende en geliefde verschijning op de concoursen. In 2017 maakte hij nog furore door alle jonkies in Eindhoven eruit te rijden. Hij reed dat jaar ook nog mee op het WK in Lanaken met zijn toen pas zevenjarige Jack (v. Coupe de Coeur).

Met deze ruin was hij in 2015 en 2016 in Nederland ook vaak succesvol in de jongepaardenrubrieken. Afgelopen zomer gaf hij de teugels over aan zijn zoon Luciano.

 

Bron: Horses.nl / Facebook

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook