Ga naar hoofdinhoud

Val in sloot ‘s-Gravendeel loopt fataal af voor paard

Vlakbij de rotonde van de Tweede Kruisweg (N217) in 's-Gravendeel raakte een paard dinsdagochtend te water. Meerdere mensen schoten het paard te hulp en probeerden zijn hoofd boven water te houden. Met vereende krachten werd het paard vervolgens uit het water gehaald, maar bleek niet meer te redden. De KWPN-ruin Grandeur van familie Jansen zou volgende maand 31 zijn geworden. 

Bron: Politie Hoeksche Waard

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook