Ga naar hoofdinhoud

Vivian Lindemann (53) overleden

Vivian Lindemann

Op zondag 11 februari is Vivian Lindemann overleden. Vivian werd vorige week vrijdag, toen ze onderweg was van de hengstenkeuring in Den Bosch naar huis, getroffen door een hersenbloeding. De amazone en jurylid werd geopereerd maar dat mocht helaas niet baten. Vivian werd 53 jaar oud.

Vivian Lindemann was een veelgevraagd jurylid tot met de Lichte Tour en jureerde ook veel in de basissport. Dat deed ze met veel plezier en toewijding, Vivian wilde graag haar kennis overdragen. In haar eigen sportieve carrière reed Vivian tot en met de Lichte Tour. Hoewel Vivian inmiddels geen wedstrijden meer reed, zat ze thuis nog geregeld in het zadel.

Sport achterna

Naast het jureren en geven van clinics reisde Vivian de hele wereld over om de sport achterna te gaan. De van origine Duitse kende haar talen, sprak ze vloeiend en schreef bij juryleden op internationale wedstrijden. Ze kende overal ter wereld iedereen. Ook was Vivian coördinator van de juryassistentie van CHIO Rotterdam en heeft ze jarenlang een bijdrage geleverd aan het voormalige CDI Den Goubergh in Roosendaal en CDI Zeeland Outdoor International in Nieuw- en Sint Joosland.

Van groen tot Grand Prix

Thuis in het Brabantse Schijf bij Roosendaal had Vivian haar eigen stal waar paarden van groen tot Grand Prix werden opgeleid. Dat deed de samen met haar zoon Sidney Trimp. Naast de paarden was Vivian dol op theater, die voorstellingen bezocht ze het liefst met haar paardenvriendinnen.

Zeer geliefd

Vivian was zeer geliefd in de nationale in internationale dressuurwereld. Met haar overlijden verliest de paardenwereld een in- en in-paardenmens en een kleurrijk persoon.

Uitvaart

Op zaterdag 17 februari is er van 11.30 tot 13.30 uur gelegenheid tot condoleren bij Den Goubergh, Oude Ettensebaan 36 in Roosendaal. De dienst is in besloten kring.

Vivian Lindemann (midden) op CHIO Rotterdam
Vivian Lindemann

Bron: Horses.nl

4 reacties op “Vivian Lindemann (53) overleden

 • Lieve, lieve Viv,
  Wat zullen we je missen. Zo lief, empatisch, hartelijk, gedreven, kleurrijk, altijd klaar staand voor iedereen, zo’n bijzonder innemend mens… Rust zacht….❤️

 • Gerrit besselink

  Gecondoleerd.
  Sterkte voor Familie en nabestaanden.
  We zullen haar missen. Peppie en kokkie

 • Joke Timmers

  Lieve Vivian,
  We gaan je missen. Een kleurrijk persoon, altijd in voor een praatje, altijd bereid om mee te denken…..
  Heel veel sterkte voor alle betrokkenen,
  Joke

 • We gaan haar zó missen op het CHIO. Dramatisch. Sterkte aan alle familieleden.!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.