Ga naar hoofdinhoud

Politiepaard op hol door Eindhoven na vuurwerk

In Eindhoven kwam het vandaag tot rellen bij de demonstratie tegen de coronamaatregelen. Daarbij werd vuurwerk gegooid naar de bereden politie. Twee paarden gleden van schrik uit en één agente viel van haar schimmel. Het paard sloeg op hol en rende in zijn eentje door Eindhoven. De politie meldt dat de paarden en de gevallen agente ongedeerd zijn.

Op onder meer op Twitter verschenen filmpjes van het paard dat in zijn eentje door de straten rende. “Het paard en zijn berijder maken het allebei goed. Dank voor de bezorgde reacties”, laat de politie weten.

Bron: Omroep Brabant / Twitter / Tom van der Meer / Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

2 reacties op “Politiepaard op hol door Eindhoven na vuurwerk

  • visvanh

    Misschien moeten we ons afvragen of we anno 2021 deze vorm van cavalerie nog wel moeten inzetten. In het kader van dierenwelzijn is het niet echt goed te praten. In de vorige eeuw had de politie al een alternatief in de vorm van motor met zijspan. Minder sectie, maar voor alle partijen een stuk veiliger.
    Gert Vis van Heemst

  • Peet

    Of een hardere aanpak naar de demonstranten.lijkt mij een veel betere oplossing. Dat slappe gedoe richting de relschoppers hier lijkt natuurlijk nergens op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook