Ga naar hoofdinhoud

Rothenbergers en paarden weer thuis

Foto: Lonneke Ruesink

De familie Rothenberger is weer terug verhuisd naar huis. Semmieke Rothenberger maakte dat op haar Instagram bekend. "We are back", was het onderschrift bij een foto van de nieuwe stallen.

“Zo blij dat we alle paarden weer hier hebben. Nu hebben we alleen nog een beetje tijd nodig om weer gewend te raken aan  thuis zijn”, aldus de amazone.

Brand

Eind februari verwoestte een brand een groot deel van Gestüt Erlenhof van de familie Rothenberger in Bad Homburg en daarbij kwamen vijf paarden om het leven. De bij de brand verloren gegane rijhal en stallen zijn herbouwd en de paarden zijn inmiddels ook weer terug.

 

De rijhal is ook al in gebruik genomen.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy Daisy enjoying an easy training this morning in the new inside arena ❤️

Een bericht gedeeld door Semmieke Rothenberger (@semmie_rothenbergerofficial) op

Lees ook:
Brand op Rothenbergers Gestüt Erlenhof: vijf paarden overleden
Dag na de brand op Rothenbergers Gestüt Erlenhof

Bron: Horses/Instagram

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook