Ga naar hoofdinhoud

Danielle Goldstein en Alan Waldman getrouwd

Danielle Goldstein en Alan Waldman. Foto: Dave Robbins Photography

In april vorig jaar vroeg Alan Waldman zijn vriendin Danielle Goldstein ten huwelijk en toen was nog niet bekend wanneer 'de grote dag' zou zijn. Maar nu was het zover. Goldstein, bekend van haar met lange veren uitgedoste kapsel, droeg een tientallen meters lange bruidssluier achter zich aan. Het stel gaf elkaar het ja-woord op een jacht voor de kust van het Italiaanse eiland Ischia.

Het kersverse echtpaar leeft al vijf jaar samen in Putten waar Waldman zijn stal heeft en wat de Europese thuishaven is van Goldstein.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook