Ga naar hoofdinhoud

Philipp Weishaupt getrouwd

Philipp Weishaupt met L.B. Convall. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Philipp Weishaupt en zijn partner Domenika Issing zijn in het huwelijksbootje gestapt. De springruiter en dressuuramazone gaven elkaar afgelopen weekend het jawoord.

Op Gut Ising am Chiemsee vierde het stel hun huwelijk met vrienden en collega’s. Zowel Weishaupt als Issing komen oorspronkelijk uit Beieren en ze begonnen de festiviteiten in Dirndl en Lederhosen kostuums. De volgende dag werd het huwelijk gevierd en het feest werd een dag later afgesloten met een traditioneel Weißwurst-ontbijt.

Bron: LudgerBeerbaum

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook