Ga naar hoofdinhoud

Sven Schlüsselburg geopereerd aan tussenwervelschijven

Sven Schlüsselburg met Bud Spencer. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Wegens ernstige rugpijnklachten is Sven Schlüsselburg geopereerd aan zijn tussenwervelschijven. Daardoor staat de Duitse de komende vier weken langs de kant. Begin volgend jaar mag Schlüsselburg, die eerder dit jaar werd opgenomen in het Perspektivkader, dat vergelijkbaar is met het Nederlandse B-kader.

De ruiter vertegenwoordigde zijn thuisland dit jaar op meerdere Nations Cup-wedstrijden en eindigde in het zadel van Bud Spencer (Artiest de Wynckel x Azett) op de achtste plaats in de Rolex Grote Prijs op CHIO Aken.

Schlüsselburg liet aan Reiterjournal weten in goede handen te zijn in het SRH Klinikum Karlsbad-Langensteinbach en geeft aan te blijven dromen van de Olympische Spelen in Tokio.

Bron: Reiterjournal

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook