Ga naar hoofdinhoud

Tweespan belandt in de sloot in Yerseke

Foto Lonneke Ruesink

Vanmiddag rukte de brandweer van Yerseke uit voor een dier dat in de problemen zou zijn, dit meldde 112 Midden-Zeeland. Het dier in de problemen bleek een tweespan met paarden die door onbekende redenen in de sloot lag.

De groep was net aan een buitenrit begonnen toen het al gauw mis ging. Een ambulance was aanwezig om de menners op eventuele verwondingen na te kijken. De brandweervan Yerseke, een kraan uit Goes en de brandweer uit Koudekerke werkten samen om de paarden uit de benarde situatie te halen.

Bron: 112 Midden-Zeeland/Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook