Ga naar hoofdinhoud

Wim Ernes Memorial 2019 voor Marion Schreuder

Marion Schreuder

De derde Wim Ernes Memorial werd op de slotdag van het NK in Ermelo door Paul Ernes, broer van Wim Ernes, en Maarten van der Heijden, in het bijzijn van Marleen Ernes, uitgereikt aan Marion Schreuder. De organisatie van het NK Dressuur heeft de Wim Ernes Memorial in het leven geroepen. Een onderscheiding die wordt uitgereikt aan een bijzonder persoon in de hippische dressuursport, die net als Wim, samenwerking, verbinding en het delen van kennis hoog in het vaandel heeft staan.


Over Marion Schreuder vertelt de commissie die zorg draagt voor de verkiezing: “Marion Schreuder versterkt het team opleidingen van de KNHS sinds januari 2018. Ze ging intensief aan de slag met de ontwikkeling en verbetering van de instructeursopleidingen. Marion heeft enorm veel organisatorische en onderwijskundige kennis en ervaring die van onschatbare waarde blijkt voor de verdere ontwikkeling van de instructeursopleidingen.”

Een missie

De commissie eindigde met: “We zijn vereerd met jouw passie, kennis en betrokkenheid bij de verbetering van de instructeursopleidingen. Je doet dat op jouw kenmerkende manier die volledig past bij de pijlers van Wim Ernes, ‘in samenwerking, verbinding en het echt willen delen van je kennis’. Je spreekt zelfs van een ‘missie’. Deze Wim Ernes memorial past je als geen ander en is dan ook zeer verdiend. Proficiat!”

Bron KNHS persbericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook