Ga naar hoofdinhoud

Carmen Römer wint Nederlandse Endurancetitel

Carmen Römer hier met Cheeboy Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Carmen Römer heeft zojuist het NK Endurance in Ermelo gewonnen. Dat heeft de KNHS bekend gemaakt. Het Nederlands kampioenschap werd verreden door 12 combinaties die allen op het hoogste niveau internationale CEI*** wedstrijden starten. De wedstrijd ging over 160 km.

Het is Römers zesde Nederlandse titel. De wedstrijd begon vanochtend om 05:00 en werd verreden in verschillende lussen rondom Ermelo. Het NK senioren is onderdeel van de open internationale wedstrijd over 160 kilometer.

Ook het NK voor jeugdruiters is vandaag, dat wordt verreden tijdens de internationale 120 km wedstrijd.

Lees ook: Sterk deelnemersveld internationale endurancewedstrijd in Ermelo

Bron: KNHS

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook