Ga naar hoofdinhoud

Goedkeuring voor herinrichtingsplannen renbaan Duindigt

De beroemde draf- en renbaan Duindigt bestaat al 113 jaar en is nog steeds volop in beweging. De van Feijenoord bekende investeerder Gerard Hoetmer heeft akkoord gekregen van de gemeente Wassenaar voor herinrichtingsplannen voor een vernieuwd Duindigt. Dit is de eerste grote stap die een boost geeft aan Duindigt.

15 keer per jaar wordt er op zondag een racedag georganiseerd waar vele bezoekers op af komen. Op deze dag zijn er 8 tot 12 races te zien.

Grote klassiekers

De beste paarden van Nederland en daarbuiten komen naar Duindigt om te strijden om de prijzen. Elk jaar worden de grote klassiekers van Nederland verreden: De Gouden Zweep, De Prijs der Lage Landen en de Derby. De dravers met hun pikeurs doen, door het maken van spectaculaire acties, er alles aan om als eerste over de finish te komen.

Bron: Horses.nl/Persbericht

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook