Ga naar hoofdinhoud

Aliene Ruyter zakt naar negende plaats na cross CCI4*-L

Aliene Ruyter met Bomba Foto: Jacquelien van Tartwijk

Aliene Ruyter had gisteren na de dressuur de leiding nog in handen bij de CCI4*-L in Strzegom, maar moest de koppositie vanmiddag na de cross uit handen geven. Ruyter scoorde gisteren met de 15-jarige KWPN'er Bomba (v. Verdi) in de dressuurproef 70,00% en nam 30,00 strafpunten mee naar de cross. In de cross liep ze tegen totaal 35,40 strafpunten aan en kreeg ze onder andere 24,40 strafpunten wegens tijdsoverschrijding. Hierdoor zakte ze naar de negende plaats. De amazone begint morgen aan het springparcours met 65,40 strafpunten.

Malin Josefsson heeft de leiding overgenomen van Ruyter. De Zweedse amazone stond na de dressuur met 36,00 strafpunten 13e met de Zweeds gefokte negenjarige merrie Maggan V (v. Jaguar Mail). De combinatie reed een foutloze cross, waardoor ze met 36,00 strafpunten het afsluitende onderdeel in gaan.

Larsen voorlopig tweede

Heidi Bratlie Larsen neemt na de cross de tweede plaats in met de 13-jarige Iers gefokte SR Lonestar My Hunter (v. Arkansas VDL). De Noorse amazone begon met 40,70 strafpunten van de dressuur aan de cross. Een foutloze cross gooide het hele klassement door elkaar, waardoor ze met haar dressuurscore van 40,70 strafpunten op de tweede plaats staat.

Korycka naar derde plaats gestegen

Małgorzata Korycka is met de Verdi-dochter Canvalencia na de cross geklommen naar de derde plaats. De Poolse amazone stond na de dressuur op de achtste plaats met 33,60 strafpunten. In de cross noteerde ze 12,40 strafpunten wegens tijdsoverschrijding en steeg ze naar de derde plaats.

Bekijk hier de uitslag van de cross

Bron: Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook