Ga naar hoofdinhoud

Tim Lips met Bayro vijfde in tussenstand na cross

"Foutloos binnen de tijd in de cross!! Bayro N.O.P.voelde super aan, nu al voelt hij als een ervaren crosspaard. Hij heeft er in ieder geval energie van gekregen", schrijft Tim Lips op Social Media na zijn cross vandaag in de CIC3* Marbach. Hij blijft op zijn dressuurscore staan en klimt daarmee een plekje op naar de vijfde plaats in de tussenstand.

Merel Blom is van de 15e naar de 11e plek opgeklommen met eveneens een foutloze cross in het zadel van Rumour Has It N.O.P. Renske Kroeze en Jane Z (v. Johnny Boy II) hadden 1,60 strafpunten in de cross en staan nu 26e in de tussenstand.

De winnares van de dressuur, de Zweedse Sara Algottsson-Ostholt croste foutloos en binnen de tijd met Reality (v. Rabino) en blijft het 58 deelnemers tellende veld dus aanvoeren. “De cross was een goede voorbereiding op Rio. Daar zal het terrein ook zo heuvelachtig zijn”, zegt de Zweedse amazone.

Eef Hammers en Balou (v. Upgrade) staan in het CIC1* op een vijfde plaats in de tussenstand. Bij de pony’s 2* staat Colette Bruin met Secret Benny (v. Murvey Benny) op een voorlopige vierde plaats.

Bekijk hier het leaderboard van de CIC3*
Bekijk hier alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.