Ga naar hoofdinhoud

Leida Naber en Beau Posthumus ontvangen Jan van Beek Memorial

Op zondag 16 januari 2022 werd de Jan van Beek Memorial uitgereikt aan junior Leida Naber en young rider Beau Posthumus. Beiden waren de best geplaatste Nederlandse ruiters op het Europees kampioenschap eventing voor young riders en junioren afgelopen zomer in Segersjö (Zweden).

De uitreiking vond plaats op Landgoed Maarsbergen waar een aantal senioren en young riders hun eerste cross training voor het nieuwe seizoen afwerkten onder leiding van Andrew Heffernan, bondscoach senioren, en Marcelle de Kam, bondscoach young riders en junioren.

Herennering aan Jan van Beek

De Jan van Beek Memorial is een initiatief van de KNHS en Maarsbergen Horse Trials ter herinnering aan de zeer populaire bondscoach en ruiter, die op 8 juli 2018 onverwachts overleed en zoveel betekende voor de eventing gemeenschap.

Wisselprijs

In 2019 werd de Memorial voor het eerst uitgereikt aan young rider Levi Driessen en junior Beau Posthumus. De Memorial is een wisselprijs en ingesteld voor 5 jaar; de winnaars ontvangen na 1 jaar een stonecast afgietsel als blijvende herinnering.

Bron: KNHS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook