Ga naar hoofdinhoud

Net geen compleet Oranje podium in CCI2* Strzegom

Het lukte de Nederlanders in de CCI2* net niet om er een compleet Nederlands podium van te maken. Myrle Schoones en Bjinse Venderbosch stonden op de bovenste twee treden van het podium, Olivia Pleysier viel er helaas net buiten.

Schoones hield haar goede vorm van de eerste twee onderdelen vast in het springparcours. De amazone hield de nul op het scorebord met haar Dimitri en pakte daardoor de winst in de CCI2*-S met 28,50 strafpunten. Bjinse Venderbosch deed hetzelfde met Vesuve d’Aveyron (v.Jaguar Mail) en bleef na zijn foutloze op 28,90 strafpunten staan.

Vier strafpunten

Olivia Pleysier stond met Spirit Excalibur na de dressuur en de cross op een tweede plaats met 28,10, en een foutloze ronde bij het springen had haar de overwinning bezorgt. De Nederlandse moest helaas vier strafpunten noteren in het parcours. De vier strafpunten brachten het strafpunten totaal op 32,10 en daardoor eindigde het duo als vierde net naast het podium. Gert Jan Heinen en Goliath (v.Quality Time TN) stonden 19e na de eerste twee onderdelen, maar maakte door een foutloze ronde op het laatste onderdeel grote sprongen in het klassement. De Nederlander werd uiteindelijk zevende met 33,40 strafpunten.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.