Ga naar hoofdinhoud

Vierde plek voor Naber-Lozeman met Harry Belafonte in CCI2* Maarsbergen

Alice Naber-Lozeman met ACSI Harry Belafonte. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Alice Naber-Lozeman is vandaag met ACSI Harry Belafonte op de vierde plaats geëindigd op de CCI2*-wedstrijd in Maarsbergen. De amazone uit Biddinghuizen begon met de derde plaats na de dressuur, won daarna de cross, maar kreeg acht strafpunten in het springparcours en kwam daarmee overall uit op de vierde plek. Christoph Wahler won deze CCI2*.

Wahler nam na de dressuur direct de leiding met Carjatan S (v. Clearway) en begon het evenement met 39.8 strafpunten. In de cross kreeg het Duitse duo daarna tien strafpunten bij het totaal opgeteld, waarna ze een plekje opschoven in het klassement. Na hun foutloze springparcours binnen de tijd was het totaal van 49.8 strafpunten goed voor de overwinning.

Top drie

Michelle Kenny eindigde met Poynstown Will (v. Ars Vivendi) op de tweede plaats. Het Ierse duo kwam in totaal uit op 51.1 strafpunten en werd gevolgd door de Britse Julie Twe met Sir Perirose (v. Jumbo) met 51.7 strafpunten op de derde plaats.

Naber-Lozeman begon de wedstrijd na haar score van 70% in de dressuur met 45 strafpunten. Haar winnende foutloze rit in de cross liet het puntenaantal ongewijzigd, maar met de acht strafpunten uit het springparcours opgeteld werd ze vierde met 53 strafpunten.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.