Ga naar hoofdinhoud

Voorlopig vijfde plaats in Luhmühlen voor Tim Lips en Bayro

Tim Lips met Bayro - Foto: Jacquelien van Tartwijk
Tim Lips staat met Bayro na de dressuur en de cross voorlopig op de vijfde plaats in de tussenstand van de viersterren wedstrijd in Luhmühlen. De wedstrijd in Luhmühlen geldt als observatiewedstrijd voor de Nederlanders. Andrew Heffernan staat met  Millthyme Corolla voorlopig op de 37ste plek.

Betina Hoy staat bovenaan in de tussenstand met Designer 10 (v. Dali x). De bondscoach van de Nederlandse ruiters nam na de dressuur de leiding en gaf deze ook na de cross niet uit handen. Het duo kwam tot nog toe uit op 36 strafpunten. Julia Krajewski volgt haar Duitse landgenote met Samourai du Thot (v. Milor Landais) met 37.10 strafpunten tot nu toe.

Opgeklommen

Lips stond na de dressuur op een mooie zevende plaats in de tussenstand met 39.40 strafpunten en klom na de cross met slechts 1,60 strafpunt vanwege de tijd twee plekken omhoog in de tussenstand. Het duo heeft nu in totaal 41 strafpunten.

Driester

In de driesterren-wedstrijd is Alice Naber-Lozeman goed voor het beste Nederlandse resultaat. De amazone uit Biddinghuizen staat voorlopig op de veertiende plaats met ACSI Peter Parker (v. I’m Supposin xx) met in totaal 47.30 strafpunten. In deze rubriek gaat Hoy ook aan de leiding. Ze kreeg met Seigneur Medicott tot nog toe 26.30 strafpunten. Landgenote Imgrid Klimke volgt op de tweede en derde plaats. Met Weisse Düne kreeg Klimke tot nu toe 32.70 strafpunten en met Horseware Hale Bob tot nog toe 33.30 strafpunten.

Klik hier voor het leaderbord

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.