Ga naar hoofdinhoud

Finalisten juniorenteams CVI Ermelo bekend

Dit weekend staat het KNHS-centrum in Ermelo in het teken van de enige internationale voltigewedstrijd (CVI) van Nederland. Zaterdagmiddag 2 mei werden de startplekken voor de finale van de juniorenteams verdeeld. De voltigeteams Rhede II uit Duitsland, Ecurie Du Petit Dan uit Frankrijk en De Nieuwe Heuvel uit Lunteren behaalden gemiddeld over beide onderdelen de hoogste score.

Het Duitse voltigeteam Rhede II kwam in de ring met het paard Piccolo en longeur Susanne Fering. Met een gemiddeld puntenaantal van 5,966 gaat het team aan kop met slechts een fractie voorsprong op het Franse team Ecurie Du Petit Dan. Dit voltigeteam komt in Ermelo aan start met het paard Iris de la Crenne onder leiding van Yannick Kersulec en haalden gemiddeld 5,964 punten. Team De Nieuwe Heuvel met het paard Maurits en longeur Sandra Jansen staan met 5,730 punten op de derde plek in het klassement.

De bovengenoemde drie juniorenteams komen zondag 3 mei om 14.45 uur aan start in de finale, tevens de slotrubriek van het CVI in Ermelo. Alle finalewedstrijden zijn zondag live te volgen op paardensport.tv.

Bron: KNHS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook