Ga naar hoofdinhoud

Gina Schumacher brengt ode aan vader Michael in Verona

Gina Schumacher in Verona. Foto: YouTube Video Mattino di Padova

Op Jumping Verona afgelopen weekend bracht de dochter van zevenvoudig-wereldkampioen Michael Schumacher een ode aan haar vader. De 22-jarige Gina Schumacher koos voor een Ferrari-thema choreografie in de Western Freestyle-test en kwam compleet in rood pak, helm en auto-spoiler op de pony aan de start.

Onder de klanken van ACDC’s Thunder reed de amazone de Freestyle-test en simuleerde zelfs een pitstop. De ‘bandenwissel’ werd uitgevoerd door acht ‘monteurs’ en aan het eind van de test kreeg de amazone nog  een heuse champagne-douche.

Bekijk hieronder de video:

Bron: GPBlog.com/Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook