Ga naar hoofdinhoud

KNHS introduceert kampioenschap endurance

Foto Lonneke Ruesink

Op 26 augustus 2016 wordt voor de allereerste keer het KNHS Kampioenschap endurance verreden op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. De kampioenschappen worden verreden voor klasse I, II en III. Op het kampioenschap leggen de combinaties in klasse I een afstand af van 30-35 km, klasse II 65-70 km en klasse III 100 km. Totaal komen er 60 deelnemers aan de start.

Kwalificeren voor het kampioenschap is mogelijk in de periode van 1 maart tot 1 augustus op alle door de KNHS goedgekeurde nationale endurancewedstrijden. De beste combinaties gedurende het wedstrijdseizoen krijgen een startplaats op het kampioenschap. Daarnaast worden de overige startplaatsen aangevuld vanuit het KNHS Endurance verenigingskampioenschap.

Op de website van de KNHS wordt gedurende het wedstrijdseizoen bekend gemaakt welke combinaties een startplaats hebben behaald. De aanvulling van startplaatsen vanuit het verenigingskampioenschap wordt op 1 augustus bekend gemaakt.

Klik hier voor meer informatie.

Bron: KNHS

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook