Ga naar hoofdinhoud

Lakeman met tweede paard in A-kader junioren endurance

Jarmila Lakeman is mede na haar succesvolle rit (100 km) tijdens de Fasnatrail , de internationale endurance wedstrijd in Ermelo (NED) met haar paard Sattarov opgenomen in het A-kader Endurance junioren. Ook werd ze dit jaar met Sattarov vierde in Fisherhude op de 120 kilometer YR.

Voor de 19-jarige amazone uit Vriezenveen betekent dit een tweede opname in het A-kader. De amazone nam al twee keer deel aan een Wereldkampioenschap. Vorig jaar wist de amazone zich na de wedstrijd in Fisherhude met Joker R te kwalificeren voor het A-kader. Tevens mocht zij in Fisherhude de prijs voor de best condition in ontvangst nemen.

Afgelopen winter verbleef afgelopen winter zes maanden in Australië voor een trainingsstage in de endurancestallen van Brooke Sample.

Karin Klein- Obbink Sturrus (Azewijn) heeft zich met haar paard Jashdamour tijdens de Fasnatrail in Ermelo weten te herkwalificeren voor het B-kader Endurance senioren.

Dit jaar vindt het Europese kampioenschap voor junioren en Young riders plaats in het Spaanse Oviedo van 26 tot 28 september. Het Wereldkampioenschap voor de senioren vindt in november plaats in Terengganu, Maleisië.

Informatie over het EK junioren en het WK senioren kunt u vinden op www.fhpa.es en www.eventuz.com

Bron: KNHS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.