Ga naar hoofdinhoud

Exell domineert wereldbekeretappe Stuttgart

Update
Boyd Exell, hier in de Wereldbekerfinale Gothenburg Foto: Rinaldo deCraen / www.arnd.nl
Boyd Exell blijft domineren in het vierspannen op de Stuttgart Masters. De Australiër was na een Drive-Off Chester Weber net als gisteren te snel af. Mareike Harm eindigde als derde na de drie-koppige Drive-Off van de DB Schenker German Masters in Stuttgart.

Exell was in de basis ronde al meer dan 12 seconden sneller dan Weber. In de Drive-Off was Exell vijfenhalve seconde sneller dan Weber. Exell won de wedstrijd met een tijd van 138.74 seconden en ging er met de winst vandoor. Weber klokte 144.29 en moest plaatsnemen achter Exell. Net als gisteren hield Mareike Harm zich goed staande tussen al het mannelijke geweld en eindigde als derde met een tijd van 153.25.

Stand wereldbeker

Na drie van de negen wereldbekeretappes gaat Exell soeverein aan de leiding in het klassement. Hij schreef alledrie namelijk op naam. Bram Chardon staat momenteel gedeeld derde met zijn vader IJsbrand en Chester Weber. Ze werden elk een keer tweede en staan op grote afstand van de Australiër. In Stuttgart kwamen geen Nederlanders aan de start bij de vierspannen.

Bekijk hier de uitslag.

Tussenklassement Wereldbeker

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.