Ga naar hoofdinhoud

Nederlanders leiden bij tweespannen in Conty

Zowel de rubriek enkel- al tweespannen kent tijdens de internationale menwedstrijd in het Franse Conty een Nederlandse winnaar; respectievelijk Jacqueline de Groot-Apon en Harry Verstappen. Bij de tweespannen staan zelfs vier Nederlanders in de top vijf in de tussenstand. Herman ter Harmsel bezette vandaag een tweede plaats in de marathon bij de vierspannen.

De Groot en Christiaan Provoost staan respectievelijk derde en vierde in de tussenstand bij de enkelspannen, achter de Franse Anne-Violaine Brisou en haar landgenoot Michael Sellier. Jan van de Broek, die na de dressuur aan de leiding ging, behaalde te veel strafpunten in de marathon en staat nu op de achttiende plaats. Later meer daarover.

Bij de tweespannen gaat dressuurwinnaar Riny Rutjens aan de leiding, gevolgd door Saskia van Heesch en Alfons Engbers. Zij werden respectievelijk derde, vijfde en vierde in de marathon. Harry Verstappen bezet de vijfde plaats in de tussenstand.

Bij de vierspannen wisselt Frankrijk en Nederland elkaar af in de top vier. Thibault Coudry staat eerste, Ter Harmsel en Stéphane Chouzenoux volgen en dressuurwinnaar Ton Monhemius staat vierde.

Klik hier voor de uitslag

Bron: De Paardenkrant/Horses.nl

Lees ook:
Rutjens en Monhemius in Frankrijk aan de leiding

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook