Ga naar hoofdinhoud

Oostenrijk aan de leiding op WK Voltige teams

Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Met minieme voorsprong gaat het team van Oostenrijk aan de leiding op het onderdeel Voltige voor teams op de Wereldruiterspelen. Het team behaalde in de verplichte oefening van vandaag een score van 7,873.

Duitsland volgt op de tweede stek met een score van 7,852 net  voor het Zwitserse team dat op drie staat met 7,757. Nederland kwam in het team-onderdeel niet in actie. In totaal kwamen 17 landen vanochtend aan de start. Morgen volgt het afsluitende onderdeel van de eerste ronde met de vrije kür.

Vanmiddag komen de Nederlandse voltigeurs Carola Sneekes, Esther Sneekes en Claire de Ridder in de piste voor het individuele kampioenschap. Ook zij beginnen vandaag met de verplichte oefeningen, dit zijn vaste voorgeschreven oefeningen die in een aansluitende serie getoond worden.

Klik hier voor de tussenstand

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook