Ga naar hoofdinhoud

22.000 euro voor embryo van Catoki x Cumano

De wintereditie van de online ET-auction is vandaag gesloten met een totale omzet van ruim 180.000 euro. De veilingtopper van deze veiling van achttien embryo's, een embryo van Catoki x Cumano, leverde een bedrag op van 22.000 euro. Het gemiddelde bedrag per embryo kwam uit op iets meer dan 10.000 euro.

De moeder van de veilingtopper is Amaryllis, het voormalige Grand Prix-paard van Pedro Veniss, waarmee hij deelnam aan de wereldruiterspelen in Kentucky in 2010.

Carte Blanche Z

Het embryo dat voor het tweede geld werd afgeslagen was er een van Halifax van het Kluizebos x Carthago Z. Moeder Carte Blanche Z is ook de moeder van de internationale springpaarden Hardrock Z en Charlemagne JT Z. Dit embryo verwisselde voor 17.000 euro van eigenaar.

Diamanthina van ’t Ruytershof

Het derde geld werd betaald voor een embryo uit de combinatie Vigo d’Arsouilles x For Pleasure. De grootmoeder van dit embryo, Diamanthina van ’t Ruytershof, is een volle zus van Harrie Smolders’ Emerald.

Klik hier voor de volledige lijst

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook