Ga naar hoofdinhoud

Carola Sneekes met gescheurde enkelbanden gestart in finale

Vanmiddag stond voor de eerste keer in 20 jaar een Nederlandse voltigeur in de finale van het WK. Carola Sneekes plaatste zich gisteren op het nippertje voor deze finale, maar of ze zou starten was nog niet zeker.

In de afsprong van haar Kür gisteren scheurde ze namelijk haar enkelbanden. Toch kwam Sneekes gewoon aan de start vandaag, met haar enkel in de tape, en noteerde ze 5,76 punten.

Vanavond komt Sneekes samen met haar zusje Esther aan de start in de Pas de Deux.

Bekijk hier de resultaten.

Bron: Horses/ KNHS

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Eén reactie op “Carola Sneekes met gescheurde enkelbanden gestart in finale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook