Ga naar hoofdinhoud

Claire de Ridder zesde in wereldbeker voltige

Met een sterke kür voltigeerde Claire de Ridder zojuist naar de zesde plaats in de wereldbekerwedstrijd voor voltigeurs in Mechelen. Carola Sneekes moest genoegen nemen met de zevende plaats. Europees kampioene Simone Jäiser uit Zwitserland won de wedstrijd.

Simone Jäiser won de beide omlopen, de eerste met 8,858, de tweede met 8,77 gemiddeld. Claire de Ridder en Carola Sneekes verwisselden van plaats na de eerste ronde. Haalde Sneekes in de eerste ronde nog 7,784 gemiddeld, in de tweede scoorde ze door kleine oneffenheidjes 7,286. Claire de Ridder turnde in de tweede ronde sterker en scoorde 7,703, haar eerste score was 7,698. De totaalscore van 7,704 is voor De Ridder een internationaal persoonlijk record.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook