Ga naar hoofdinhoud

Donna Roest-Oudshoorn met Karrimh naar A-kader

Archiefbeeld Donna Oudshoorn met Karrimh

Endurance-amazone Donna Roest-Oudshoorn is vandaag met haar NRPS'er Karrimh vanuit het B-kader gepromoveerd naar het A-kader. Al eerder maakte deze combinatie deel uit van dit kader, maar door een ongelukkig ongeval tijdens de cross van SGW Vlietland liep Karrimh een blessure op. Hij moest daardoor een tijd rustig aan doen waardoor Roest-Oudshoorn en Karrimh niet meer voldeden aan de kadereisen.

Eind vorig jaar was Karrimh weer volledig hersteld. Dit jaar zijn Roest-Oudshoorn en Karrimh weer helemaal in vorm. Het hoogtepunt was een tweede plaats op een 160 kilometerrit in het Duitse Gartow, met een gemiddelde snelheid van 17 kilometer per uur.

Roest-Oudshoorn en Karrimh maken deel uit van het team dat over anderhalve week deelneemt aan het WK Endurance in Engeland. Afgelopen maand waren ze op trainingsstage met bondscoach Emile Docquier in de Belgische Ardennen. Dankzij hun goede prestaties tijdens de training is de combinatie opgenomen in het A-kader. Donderdag vertrekt het team via Calais naar Engeland om zich voor te bereiden op het WK.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Eén reactie op “Donna Roest-Oudshoorn met Karrimh naar A-kader

  • Henk Oudshoorn

    Eindelijk.
    Er is door jullie beiden hard voor gewerkt en dit jaar niet zonder resultaat.
    Een fantastische tijd in Engeland toegewenst en uiteraard gefeliciteerd met opname in het A-kader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook