Ga naar hoofdinhoud

Dronter veilingcollectie bekend

Zowel bij de spring- als de dressuurveulens biedt Veiling Dronten een groep veulens aan met interessante bloedvoering. Bij de selectie is er dit jaar meer dan andere jaren gelet op predicaten en prestatieaanleg in de bloedlijnen.

Bij de springveulens worden er nakomelingen aangeboden van o.a. de internationale spring- en fokhengsten Numero Uno, Mylord Carthago, Nabab de Reve , Arezzo VDL, Kanan, Montender, Berlin, Clarimo, Verdi, Zapatero VDL en Douglas. Ook de jonge KWPN springhengsten El Salvador, Starpower en Etoulon VDL zijn vertegenwoordigd met nakomelingen.

In de dressuurrichting komen producten van tophengsten als Apache, Everdale, Ampere, Charmeur, Dreamboy, Chagall, Blue Horse Zatchmo, Vivaldi en Johnson onder de veilinghamer.

De collectie: http://www.horsetelex.nl/auctiondates/view/333

De veilingdag op 12 september a.s. zal dit jaar plaatsvinden op het KWPN centrum in Ermelo. Aanvang vanaf 16.00 uur met de presentatie van de veulens. waarna om 19.00 uur de veiling zal starten onder leiding van veilingmeester Peter Buis.
Bron: Horses/ KWPN

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook