Ga naar hoofdinhoud

Eerste WK Voltige voor junioren in Ermelo

Van woensdag 5 tot en met zondag 9 augustus 2015 wordt op het KNHS-centrum het eerste Wereldkampioenschap Voltige voor Junioren gehouden. Het WK is een primeur voor de voltigesport en het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo.

In de zomer van 2014 maakte de internationale paardensportbond FEI bekend dat Stichting CVI Ermelo, ondersteund door de KNHS, het bid voor het allereerste Wereldkampioenschap Voltige voor Junioren toegewezen kreeg.
Op dit moment wordt door de organisatie hard gewerkt aan alle voorbereidingen.

Bron: KNHS

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook