Ga naar hoofdinhoud

Enduranceforum: ‘Nieuw wedstrijdreglement in 2017’

Foto Barbara Miller

Het nieuwe wedstrijdreglement voor de endurancesport gaat volgend jaar in. Dat werd gemeld op de bijeenkomst van het KNHS enduranceforum van dinsdag 5 april in Ermelo. In onder andere het kader van deregulering werd in 2015 besloten om in 2016 het reglement te herschrijven. Hiervoor zijn door het forum een aantal bijeenkomsten in mei en juni gepland.

Naast het wedstrijdreglement werd over meerdere onderwerpen gesproken, waaronder de Hippiade endurance. Er werd aangegeven dat de voorbereidingen hiervan in volle gang zijn en dat het terrein al verkend is door de werkgroep. Andere punten waren de technische commissie, die weer op volle sterkte is, en de bekendheid van de sport. Het bestuur van de KNHS Endurancevereniging gaf aan dat er meer promotie nodig is voor de sport in Nederland en het forum is het daar mee eens. Er wordt momenteel gewerkt aan bepaalde actiepunten om de sport meer in het licht te zetten.

De volgende vergadering van het enduranceforum is op donderdag 15 september 2016.

Bron: KNHS

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook