Ga naar hoofdinhoud

Fox-Pitt’s Olympiadepaard Lionheart naar Amerika

William Fox-Pitt
William Fox-Pitt’s zilveren teammedaille winnende, Olympiade eventingpaard is naar Amerika verkocht.

De elfjarige ruin zal vanaf nu gereden worden door de Amerikaanse eventingamazone Allison Springer. De Lancer III zoon vertrekt deze week uit Groot-Brittannië en Allison streeft ernaar om vroeg in het volgende seizoen met hem te gaan starten.

Naast de zilveren teammedaille eindigden William en Lionheart op de vierde plek op de CCI 4* in Luhmuhlen eerder dit jaar.

“Lionheart is een van de beste paarden ter wereld en ik verheug me en ik ben vereerd dat ik de kans krijg om hem te rijden,” zei Allison.

“Ik weet dat William heel goed voor zijn paarden zorgt en ik wil hem bedanken, net als meneer en mevrouw Skinner, dat ze mij de kans geven om Lion te krijgen en zijn talent te kunnen laten zien vanaf nu.”

Op Willam’s website schrijft hij:”Het was een moeilijk besluit, maar we zijn blij dat hij bij zo’n complete rijder terechtkomt. Hij was bekend vanwege zijn spectaculaire sprongen en het was een groot plezier om met hem te werken. Het zal niet makkelijk zijn hem te vervangen, maar we wensen Allison en Lion veel succes voor de toekomst.”

Bron: Horses/ Horseandhound

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook