Ga naar hoofdinhoud

Joyce van den Berg behoudt vierde plek op FEI-ranking

Joyce van den Berg hier met Acca D.A. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De top vier van de FEI-ranking van de endurance is ongewijzigd gebleven volgens de nieuwste lijst, die eind oktober werd gepubliceerd. Net als de vorige keer staat Joyce van den Berg op de vierde plaats met Rouchka de Luc. Het duo behaalde tot nu toe 324 punten. De wereldranglijst wordt aangevoerd door Ana Barbas uit Portugal met E Da Fuica met 381 punten.

Zowel de tweede als de derde plaats op de lijst wordt bezet door een ruiter uit Uruguay. Isha Judd en JQ Zarial hebben in totaal 377 punten en Luis Crucci heeft met HLD Patron 348 punten verzameld. Van den Berg wordt gevolgd door Tonje Danielson met Kao uit Noorwegen. Deze combinatie kwam van de 67-ste positie naar plek vijf met in totaal 315 punten.

Resultaten

De meest recente prestaties van Van den Berg en Rouchka de Luc zijn een derde plaats in de CEI3*160 in Ermelo in mei, een eerste plek in de CEI1*80 in Kings Forest in juli en de zevende plek op het WK in Samorin afgelopen september.

Klik hier voor de volledige lijst

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook