Ga naar hoofdinhoud

Karrimh overleden tijdens WK endurance

Archiefbeeld Donna Oudshoorn met Karrimh

Tijdens het wereldkampioenschap endurance is Karrimh van Donna Oudshoorn om het leven gekomen. De achttienjarige ruin is in de eerste ronde van de race gestruikeld. Karrimh (Krimh x Sarina) hebben ze vervolgens moeten laten inslapen.

Oudshoorn deed mee aan het honderdzestig kilometer lange parcours in het Britse Euston Park. Dit parcours werd in zes rondes gereden. Behalve Oudshoorn zijn ook Barbara Peterse met Pachinco en Carmen Römer met Gitana van start gegaan.

 

Bron: Horses / Horsetalk 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Eén reactie op “Karrimh overleden tijdens WK endurance

  • Barbara Lancel

    Karrimh en Donna, onafscheidelijk en trots op elkaar. Echte maatjes en dat is niet meer zo gewoon in de paardenwereld. Triest dat het zo moet eindigen. Ze waren zo goed op elkaar ingespeeld, goede conditie en positieve instelling. Karrimh zal gemist worden door team stal Norwind en in de endurancewereld die helaas in Nederland al zo klein is. Heel veel sterkte Donna en groomteam van Stal Norwind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook