Ga naar hoofdinhoud

KNHS blij met eerste Enjoy the Ride-rit

De KNHS is tevreden over de eerste officiële Enjoy the Ride-rit van de KNHS. Afgelopen weekend kwamen ongeveer zeventig ruiters naar Epe om deel te nemen aan deze buitenrit. De deelnemers konden drie verschillende routes rijden. Ongeveer tachtig procent reed ook de natuurlijke hindernissen onder begeleiding van eventingruiter Bert Wagenvoort.

Enjoy the Ride is het nieuwe buitenrijconcept van de KNHS waarmee de paardenfederatie het buitenrijden in Nederland wil promoten. Het bestaat uit een routegids met ruiter- en menroutes in Nederland en een aantal georganiseerde buitenritten waar zowel ruiters met als zonder paard welkom zijn. De ruiters zonder paard hebben de mogelijkheid een paard te huren.

Op Paardensport.tv is een video te zien van de eerste Enjoy the Ride-rit.
Klik hier voor meer informatie over de seizoensritten Enjoy the Ride.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook