Ga naar hoofdinhoud

Nederlands enkelspanteam op podium in Minden

mennen
Een zeer selectief vaardigheidsparcours stond de ponymenners vanochtend te wachten. Voor Nederland reed vaardigheidsspecialist Tonnie Cazemier een geweldige rit met Equile’s Jeroen. Alle balletjes bleven liggen en hij kwam alleen een fractie te laat over de finish waardoor er 1,99 strafpunt bij zijn totaal werd opgeteld. Voor Duitsland boekte Patrick Hanisch met zijn ervaren Haflinger Moses het beste vaardigheidsresultaat met 2,58 aan tijdfouten.

Slechts één combinatie bleef foutloos en binnen de tijd: Kristina Klindt uit Denemarken. Dat bracht haar individueel naar het zilver in de eindstand. Fabian Gänshirt gaf zijn leidende positie niet meer uit handen en kon zich twee afgeworpen ballen en tijdfouten permitteren. Tonnie Cazemier steeg individueel naar de zevende plek en Marissa Schuiling werd negende. Door de goede vaardigheidsresultaten is het enkelspanteam bestaande Marissa Schuiling, Tonnie Cazemier en Melanie Becker op het podium gekomen en hebben ze het brons verdiend. Duitsland pakte goud en de Fransen wonnen het zilver.

Klik hier voor de uitslagen

Bron: Hoefnet

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook
Haal meer uit je abonnement!Ontdek jouw voordelen en activeer je account.

'Ik ben veel onderweg. Door Horses Premium ben ik elke minuut van de dag op de hoogte van alles wat er speelt.' Rob Ehrens
Ontdek jouw voordelen!