Ga naar hoofdinhoud

Nederlandse endurance-amazones naar prestigieuze President Cup in Abu Dhabi

Marijke Visser en Joyce van den Berg nemen aanstaande zaterdag deel aan de prestigieuze President Cup in Abu Dhabi, een endurance-wedstrijd over 160 kilometer. De organisatie van de wedstrijd in de Verenigde Arabische Emiraten nodigde het tweetal uit om deel te nemen.

Joyce van den Berg vormt een gelegenheidscombinatie met Castlebar Trueman, die gewend is aan de zware omstandigheden van hitte en droogte en haar beschikbaar is gesteld door de organisatie van de wedstrijd. Marijke Visser rijdt met haar eigen paard Wamid. Beide amazones deden vorig jaar van zich spreken op het Europees kampioenschap endurance voor Young Riders in Mont-le-Soie. Marijke Visser legde daar beslag op de vierde plaats, terwijl Joyce van den Berg vijftiende werd.

Klik hier voor meer informatie.

Bron: Horses / KNHS

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook