Ga naar hoofdinhoud

Nederlandse voltigepaarden ‘fit to compete’

Op de Europese kampioenschappen in Aken zijn de Nederlandse voltigepaarden goed door de keuring gekomen. Vanaf morgen komen de voltigeurs in actie.

Voor Nederland komen Claire de Ridder, Carola Sneekes en Esther Sneekes individueel aan de start.
Het team van Roy Rogers bestaat uit Iris Heyboer, Sofie van der Laan, Dianne ter Meulen, Renske van Schaik, Carola Sneekes en Esther Sneekes.
Carola en Esther Sneekes gaan daarnaast ook van start in het onderdeel Pas de Deux.

Klik hier voor het programma.

Lees hier alles over EK Aken.

Bron: Horses.

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook