Ga naar hoofdinhoud

Nienke de Wolff nieuwe voorzitter Voltigeforum

Nienke de Wolff is de nieuwe voorzitter van het KNHS Voltigeforum. Zij volgt Jan Vermaat op, die vanwege gezondheidsredenen zijn voorzitterschap neer moest leggen.

Op de KNHS-site vertelt De Wolff: “Jarenlang heb ik zelf gevoltigeerd, nu sta ik aan de andere kant van de lijn als longeur/trainer. Zelf ben ik ook actief binnen meerdere disciplines van de paardensport, namelijk dressuur en springen.” De Wolff vervolgt: “Ik vind het belangrijk dat er een goede harmonie is binnen de voltigesport, een goede samenwerking en vanuit daar alle kennis en kunde te bundelen om zo de voltigesport in Nederland te laten groeien. Om dit te kunnen bereiken, hebben we een goede samenwerking nodig: zowel onderling als met de KNHS Voltigevereniging, met de werkorganisatie, alle andere disciplines en alle andere betrokken partijen.”

“Een belangrijk speerpunt is dat er voldoende goed opgeleide trainers en juryleden zijn en er meer locaties komen waar voltige aangeboden wordt. Uiteraard is het ook mijn taak als voorzitter om de geluiden vanuit het veld op te pikken en om te zetten in zichtbare resultaten. Naast voorzitter van de KNHS Voltigevereniging ben ik ik ook voorzitter van het voltigeforum. Met deze mooie functies hoop ik onze gestelde doelen (te vinden in ons beleidsplan) te kunnen realiseren.”

Bron KNHS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook