Ga naar hoofdinhoud

Paard van het Jaar Goofy Greenwood maakt rentree op Duindigt

Na een ernstige blessure verschijnt derbywinnaar Goofy Greenwood weer aan de start met trainer Hugo Langeweg. In februari dit jaar werd de zeer succesvolle hengst nog uitgeroepen tot Paard van het Jaar.

De getalenteerde hengst maakte zijn debuut in 2016 en won als vierjarige de Derby van Wolvega. Voor de derbywinnaar begon het seizoen van 2018 veelbelovend met een tweede plaats en twee zeges op de baan van Vincennes. In januari echter sloeg het noodlot toe toen de hengst tijdens de training zijn kootbeen brak. De zoon van Russel November onderging direct een operatie en voor zijn carrière moest worden gevreesd.

Overwinning

Na langdurige revalidatie en en intensieve verzorging lijkt de hengst nu klaar voor zijn rentree en start trainer Hugo Langeweg hem woensdag 25 juli voor het eerst weer op Duindigt. Dat is al een overwinning op zich.

Bron: ndr.nl/doordraven.nl

 

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook