Ga naar hoofdinhoud

Prijzen voor Carmen Römer en Yara de Boer

Endurance-amazones Carmen Römer en Yara de Boer reden zich afgelopen weekend in de prijzen tijdens de internationale endurencewedstrijd in het Duitse Gartower. Yara de Boer kwam in actie in de 120-kilometerrit voor junioren en young riders en werd eerste. Ze sleepte bovendien de prijs voor beste conditie in de wacht. Carmen Römer werd tweede in de driesterrenrit over 160 kilometer.

Yara de Boer volbracht de rit met haar paard Sumaya R. Ze had 7 uur en 8 minuten nodig voor de rit. Haar gemiddelde snelheid lag op 16,79 kilometer per uur. Ze bleef de Belgische Louna Schuiten met Lazuli bijna twintig minuten voor.

Carmen Römer startte met Luna R. Zij kwam na bijna 9 uur en 40 minuten over de finish. Haar gemiddelde snelheid lag op 16,572 kilometer er uur. Ze lag hiermee slechts een fractie voor op de Duitse Angelika Bruckner. Die passeerde de finish namelijk één seconde later dan Römer. De overwinning ging naar de Zweedse Maria Hagman-Eriksson. Zij volbracht de rit met Power in acht uur en driekwartier.  

Klik hier voor de uitslagen van de CEIYJ** 120 km.
Klik hier voor de uitslagen van de CEI*** 160 km.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.