Ga naar hoofdinhoud

Record aantal deelnemers voor CVI Ermelo

Van 2 tot en met 4 mei 2014 staat het vernieuwde Nationaal Hippisch Centrum (NHC)  in Ermelo geheel in het teken van de internationale voltigesport. Het eerste weekend van mei zal als eerste internationale wedstrijd in de nieuwe evenementenhal  “Amalia” van het NHC alweer de zevende editie van CVI Ermelo plaatsvinden. Ook dit jaar is de belangstelling voor deelname aan CVI Ermelo groot! Maar liefst 416 deelnemers uit 15 landen hebben zich met 97 paarden ingeschreven. Een nieuw record!


Nederland is goed vertegenwoordigd deze competitie. Vijf teams, één duo (pas de deux) en 27 solisten zullen in actie komen tijdens CVI Ermelo. Zowel voor de Nederlandse voltigeurs als ook voor veel buitenlandse deelnemers geldt CVI Ermelo als een selectiewedstrijd voor de Wereld Kampioenschapen in Normandië en het EK voltige voor Junioren in Kaposvar later dit jaar.
Esther Sneekes werd eerder dit jaar met haar paard Nolan nog derde tijdens de Wereldbekerfinale Voltige in Bordeaux: “Het is een sterk deelnemersveld dit jaar in Ermelo met regerend Europees Kampioene Rikke Laumann (DEN) en meervoudig kampioene Joanne Eccles (GBR) uitkomend  in mijn klasse de senioren dames 3*! Maar uiteraard ga ik ervoor om in Ermelo, de enige internationale voltigewedstrijd in Nederland, een goede prestatie neer te zetten en een kwalificatie voor het WK zeker te stellen!”

Voor meer informatie over het programma en het laatste nieuws kijk op www.cviermelo.nl

Bron Persbericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook