Ga naar hoofdinhoud

Goud voor Team Roy Rogers, Het Nationaal Junioren Team en Lotte Geelhoed

De eerste voltigekampioenen van 2019 zijn zaterdag in Ermelo gehuldigd. Bij de teams was het goud voor Team Roy Rogers en Het Nationaal Junioren Team, bij de junioren mocht Lotte Geelhoed de hoogste trede van het podium beklimmen. Het kampioenschap is nog niet voorbij, zondag staan de titels voor de Pas de Deux en voor de solo's senioren op het programma.

Vrijdag begon het NK met de verplichte oefeningen voor de teams en de solo-voltigeurs. Zaterdagochtend hebben de Pas des Deux het spits afgebeten met hun eerste ronde. Daarna werden de küren getoond door de teams, de junioren-solo’s en de technische test van de senioren-solo’s.

Teams

Bij de teams klasse ZZ hebben Team Roy Rogers en voltige team de Wittegheit gestreden om de Nederlandse titel. Team Roy Rogers heeft zijn nieuwe thema gepresenteerd ‘Save the Ocean’ en werd Nederlands Kampioen met een 6.892. Het Nationaal Junioren Team, onder leiding van Nicky Heyboer met het paard Buick Hill, werd Nederlands Kampioen met een 6.658.

Junioren-solo’s

Geelhoed, met het paard Kjeld en aan de longe Manon Swanenburg, kwam uit op een score van 7.395. Zilver was voor Renske van Schaik met 6.955 en Charlotte Seidel heeft met een 6.886 de bronzen medaille binnen gesleept.

Klik hier voor de volledige uitslagen

Klik hier voor meer informatie over CVI Ermelo 2019

Bron: KNHS

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook